fedtet i procenter

Svær overvægt bliver et hele tiden højere problem blandt danskere. Men heldigvis er der også mange der begynder, at gøre noget ved problemet. For der er ikke mange der stadigvæk er 100 % ligeglade. Når du snakker svær overvægt er noget af det mest vigtige fedtprocenten for det er fedtprocenten som reelt kan fortælle om du har et problem.

Størstedelen ved godt, at muskler er tungere end fedt og det er ikke normalt dårligt, at have en god del muskler. Det er derimod ikke sundt dersom du er stor grundet en meget høj fedtprocent. I mange tilfælde kan du temmelig let se hvorvidt en person har meget fedt eller adskillelige muskler på kroppen, men det kan dog godt snyde lidt.

Når mange begynder på en kur og gerne vil tabe sig, bruger din en del tid på, at studere vægten. Men vægten giver egentlig på utrolig mange måder et fejlagtig billede. For du kan som sagt godt have en hel del muskler og på den måde veje meget uden, at det er negativt. Ligeledes kan du sagtens tabe dig på din kur, men dersom det udelukkende er muskler du taber, kan du ikke rigtig bruge vægten til noget. Det er derfor du i stedet skal anvende en fedtprocent måler, evt. sammen med din vægt.

For med en fedtprocent måler kan du samtidig holde styr på hvor meget fedt du taber. Det kan virke utrolig motiverende, primært i de perioder hvor du smider meget fedt hurtigt. Man skal dog tilmed være opmærksom på, at der vil ankomme tidspunkter hvor du ikke taber sig så meget.

Det er ikke svært, at få fat i en fedtprocent måler. Der findes utrolig mange steder som forhandler disse i Danmark. Der findes også mange forskellige slags, så det kan være en rigtig god ide, at gøre op med sig selv hvilken slags du ønsker.

Det kunne f.eks. være du gerne vil have en af de meget billige fedtprocent målere, der til gengæld ikke er så nøjagtige. Eller du vil måske gerne ud og erhverve en utrolig god fedtprocent måler, valget er dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *